(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Lassila & Tikanojan Teollisuuspalveluiden yksikkö etsii ammattimaiseen porukkaansa

TYÖNJOHTAJAA

Harjavaltaan / Poriin. Prosessipuhdistuksen työnjohtajan työnkuva on monipuolinen, mutta pääasiallinen tehtävä on johtaa ja koordinoida ryhmäsi töitä johdonmukaisella esimiesotteella ja vastata alueesi tuloksesta sekä palvelujen toimivuudesta. Tarvittaessa käärit myös itse hihat ja osallistut käytännön työhön. Lisäksi pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaaseen ja varmistat, että he ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Työntekijöiden työturvallisuudesta huolehtiminen on yksi tehtävän tärkeimpiä osa-alueita. Vastuullasi on myös hallinnollisia tehtäviä ja oman alueesi arjen sujuvuus, kuten esimerkiksi työvuorosuunnittelu ja ostolaskujen käsittely.

Saatat olla etsimämme henkilö jos omaat teknisen tutkinnon ja sinulla on aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä rakennus- tai teollisuuden alalta sekä prosessipuhdistuksen käytännön työkokemusta. Kokemuksen lisäksi tehtävässä tarvitaan jämäkkää ja tuloshakuista työskentelytyyliä sekä organisointikykyä ja asiakaslähtöistä palveluasennetta.

Tarjoamme itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa ja laajentaa myös omaa osamista. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli vauhdikas ja vaihteleva työ kiinteistönhoidon parissa kiinnostaa, ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat 20.5. mennessä. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse!