(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Vilppula

MF Vilppulan saha

Haemme nyt mekaanisen puolen työnjohtajaa sopimuskohteeseemme. Työnjohtajana vastaat päivittäisistä työnjohtotehtävistä; töiden käytännön toteutuksen ohjaamisesta ja valvonnasta, turvallisuuden valvonnasta, sekä resurssien ohjaamisesta työsuunnitelman mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat myös ennakkohuoltotöiden koordinointi ja varaosien selvitys ja tilaus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän sekä osaavan tiimin tuen. Meillä pääset myös kouluttautumaan ja kehittämään ammattitaitoasi. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Viihdyt ja menestyt tehtävässä erinomaisesti jos olet:

• pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen
• organisointitaitoinen, kestät myös painetta
• asiakaslähtöinen ja ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö
• luonteva toimija niin kentällä että tietokoneen ääressä
• kiinnostunut kehittämään kunnossapitoa yhdessä asiakkaan kanssa.

Edellytämme teknisen alan koulutusta (teknikko/ insinööri) ja aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Sinulla on hyvät esimies- ja IT-taidot ja sinulta onnistuu englannin kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisu. Ennen kaikkea sinulta löytyy kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Antti Huttunen p. 040 869 1045 tai alueyksikönjohtaja Jukka Mäkinen p. 0400 511 894. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 30.4.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. #LI-TN1