(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Skanska Rakennuskone Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Työnjohtaja

Haemme tuoteryhmän työnjohtajaa Nurmijärvelle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Mitä pääset tekemään?

Tuoteryhmän työnjohtajana johdat kuivaus-, pöly- ja lämmityskaluston huolto- ja asennustöitä sekä vastaat varaosatilauksista ja varaston ylläpidosta. Olet avainasemassa kehittämässä työmaapalveluidemme asennus- ja mittaustoimintaa kokonaisvaltaisemmaksi palvelukokonaisuudeksi. Erilaiset työmaat, joille työsi puolesta matkustat, antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää laaja-alaista osaamistasi. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat huolella suunnitellut, oikein säädetyt ja energiatehokkaat lämmitysratkaisut sovitun aikataulun puitteissa. Teet työsi työturvallisuudesta ja laadusta tinkimättä. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • kokemusta työmaiden olosuhdehallinnasta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • halua kehittää toimintaa ja oppia uutta
  • matkustusvalmiutta (pääsääntöisesti Etelä-Suomessa)
  • priorisointi- ja paineensietokykyä
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan rakennusalan koulutus ja rakenteiden kosteuden mittaajan sertifikaatti.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa, reipasta ja nuorekasta tiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 18.3.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Lisätietoja saat tuoteryhmävastaava Miko Karhuselta, p. 050 592 7929, miko.karhunen@skanska.fi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!