(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

Viemärihuollon yksikkömme Jyväskylässä etsii vahvistuksekseen

TYÖNJOHTAJAA

Toimit työntekijöidemme esimiehenä ja huolehdit siitä, että työt hoituvat suunnitellusti. Olet tiiviisti yhteydessä asiakkaisiin ja tartut nopeasti toimeen jos huomaat, että voimme tarjota uusia palveluja. Tunnistat helposti kohteita, jossa voimme kehittää toimintaamme ja olla entistä parempia.

Vastaat siis käynnissä olevien työmaiden johtamisesta ja operatiivisesta toiminnasta.Tässä tehtävässä sinulla on myös valvontavastuu toiminnasta asiakassopimusten mukaisesti ja työntekijöiden tekemisestä: työturvallisuudesta, työilmapiiristä ja työskentelyedellytyksistä, kuin myös toimintaperiaatteiden noudattamisesta. Vastuullasi on työntekijöiden osaaminen, pätevyydet ja luvat sekä kuvausten kouluttaminen valtakunnallisesti.

Sinulta löytyy teknisen alan AMK tasoinen koulutus ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä noin 5 vuoden ajalta. Katsomme eduksi muutaman vuoden esimieskokemuksen. Olet sinut eri tietojärjestelmien kanssa ja omaksut ne nopeasti. Puhut hyvän suomenkielen lisäksi myös sujuvasti englantia. Jos näiden lisäksi olet vielä määrätietoinen vastuunkantaja, sinulle on tärkeää pitää asiakkaat tyytyväisenä ja langat pysyvät tiukasti käsissäsi.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn kasvavassa organisaatiossa. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! Voisiko tämä olla tulevaisuuden työpaikkasi? Täytäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Esa Järvinen puh. 040 865 1300