(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimmekin nyt yksikköömme tiimipelitaitoista

TYÖNJOHTAJAA

huolehtimaan kiinteistönhoitopalveluiden työnjohdollisista tehtävistä Lappeenrannan yksikön alueelle. Johdat ryhmäsi työskentelyä vakaalla ja johdonmukaisella esimiesotteella. Olet henkeen ja vereen tiimipelaaja, toisaalta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinua on kehuttu myyntihenkiseksi ja asiakasrajapinnassa uiskentelet kuin kala vedessä. Tuloksellisuus ja laadukkuus ovat avainsanojasi.

Olet kiinteistönhoidon ammattilainen asiaan kuuluvan koulutuksen sekä esimieskokemuksen kera. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten käytännön kuvioista  tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Mukaansatempaavan innostuksesi siivittämänä kannustat myös muita huippusuorituksiin. Jos sinussa piilee vielä ennakkoluuloton kehittäjä ja kävelevä ideahautomo, suupielemme nousevat korviin saakka.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviin ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Ala vie helposti mennessään joten pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi ammatillisesti joka päivä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti kotisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.