(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimmekin nyt ammattilaistiimiimme jämäkkää

TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan kiinteistönhoitopalveluiden toteutuksesta ja palvelujen laadusta Hämeenlinnan alueella. Huolehdit esimiehenä henkilöstöstäsi ja sen kehittämisestä sekä vastaat vastuualueesi tuloksesta ja kiinteistönhoidon toimivuudesta. Vastuullasi on myös hallinnollisia tehtäviä ja oman alueesi arjen sujuvuus, kuten esimerkiksi työvuorosuunnittelu, ostolaskujen sekä työtilausten käsittely.

Odotamme sinun olevan kiinteistönhoidon ammattilainen, asiaan kuuluvan koulutuksen kera. Lisäksi tehtävässä tarvitset monipuolista kokemusta kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotöistä, jämäkkää ja tuloshakuista työskentelytyyliä sekä aikaisempaa kokemusta esimiehenä toimimisesta. Toimintaotteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon ja organisointiin. Tehtävä on tulosvastuullinen ja siinä menestyminen edellyttää aktiivista asiakas- ja liiketoimintalähtöistä otetta. Sinulta löytyy myös IT-taitoja ja englannin kielen taito on eduksesi.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviin ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus kotisivujemme kautta 4.3. mennessä. Lisätietoja saat parhaiten sähköpostilla (rekry@lassila-tikanoja.fi).