(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Rengaslinja Oy on DB Schenker -konserniin kuuluva yhtiö, joka tuottaa Nokian Renkaat Oyj:lle renkaiden logistiikkapalveluja Nokialla. Suomessa DB Schenkeriin kuuluu myös Schenker Oy, joka tarjoaa kansainvälisiä meri- ja lentokuljetuksia, Euroopan maakuljetuksia sekä kotimaan varastointi- ja logistiikkapalveluita.

Haemme työnjohtajaa monipuolisiin ja haasteellisiin esimiestehtäviin logistiikkakeskukseen Nokialle. Tehtävässä vastaat vuorosi tuotannon onnistumisesta sekä laatutavoitteiden ja 5S:n toteutumisesta. Lisäksi huolehdit yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa sekä osallistut toiminnan kehittämiseen. Työ on vakituinen kaksivuorotyö.

Odotamme sinulta varastoalan tuntemusta ja aiempaa kokemusta esimiestyöstä. Sinulla on logistiikka-alan koulutus, esim. insinöörin tutkinto ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja niiden käytöstä. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja määrätietoinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, lisäksi katsomme eduksi ymmärryksen Lean-ajattelumallista sekä sen työkaluista.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen edut ja mahdollisuuden kehittyä vakavaraisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Matti Huhtala puh. 040 5834 625, ti 13.2 klo 9-12 ja to 15.2 klo 9-12. Hae tehtävään 22.2.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella.