(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Vuoteen 2017 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi. Bajamaja- ja tapahtumapalveluissa huolehdimme muun muassa jätehuollon sujuvuudesta tapahtumissa. Tänä vuonna olemme olleet mukana toteuttamassa mm. Guns N' Roses -yhtyeen keikkaa, Down By The Laituri -festivaalia ja Tall Ships Races -tapahtumaa. Kun tapahtumaan osallistuu 85 000 ihmistä, mitä tahansa voi tapahtua. Siispä etsimme

TYÖNJOHTAJAA BAJAMAJA- JA TAPAHTUMAPALVELUIHIN

huolehtimaan siitä, että langat pysyvät käsissä niin tapahtumien järjestelyvaiheessa kuin tapahtuman aikanakin. Monipuolisen tehtävän ydintä on yksikön päivittäinen johtaminen, asiakkaille tapahtuva lisämyyntityö sekä laskutuksen hallinnointi. Yksikkö on pieni, joten tarvittaessa olet valmis ”hyppäämään myös itse haalareihin” ja osallistumaan käytännön töihin. Tämän vuoksi tehtävä edellyttää C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä.

Muutoin olet työnjohdon rautainen ammattilainen asiaankuuluvan koulutuksen ja työkokemuksen kera. Työskentelet itsevarmalla sekä aikaansaavalla otteella ja pidät kokonaisuudet varmoin ottein käsissäsi. Sinulla on tarkka korva kuulemaan asiakkaiden tarpeet ja tiimihengen luominen projektien aikana luonnistuu sinulta aikaisempaan esimieskokemukseesi nojaten. Valinnassa pidämme tärkeänä myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja, matkustusvalmiutta sekä aktiivista palveluasennetta tapahtumissa. Suurin osa tapahtumista sijoittuu kesäaikaan, joten toivomme joustavuutta työntekoa kohtaan.

Odotamme paljon, mutta onnistumiset varmasti palkitsevat. Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävänkuvan. Saat vastuuta ja siinä samalla mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi. Päämääränä on antaa asiakkaille yhdet kasvot koko L&T:stä ja tapahtumapalveluista.

Täytä hakemuksesi viimeistään 18.2. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kimmo Kuosmanen, puh. 0503595455 maanantaina 12.2. klo 15-16.