(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Renta Telineet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2018

Renta Telineet Oy on 13-vuoden ajan jatkanut vahvaa kasvuaan Suomessa telinealan huippuosaajana. Työllistämme 43 henkilöä ja lisäksi noin 100 aliurakoitsijaa. Liikevaihtomme on noin 18 miljoonaa euroa. Asiakkaamme arvostavat osaamistamme sekä innostunutta ja työhön sitoutunutta yhteistyökumppanuuttamme.

Haemme kasvavaan joukkoomme oma-aloitteista, energistä ja tulevaa huippuammattilaista telinealalle

TYÖNJOHTAJAKSI

Sinun ei tarvitse olla valmis telinealan osaaja. Me teemme sinusta alan huippuosaajan. 

Työ tulee koostumaan erilaisten työkohteiden suunnittelusta ja työnjohdosta. Etuna nähdään sopiva rakennusalan koulutus sekä mielellään kokemusta julkisivurakentamisesta. Suunnittelussa osaat käyttää Cad-ohjelmaa.

Meille yhtä tärkeää on hyvä porukkaan sopiva dynaaminen tyyppi. Odotamme, että sinulla on oikeanlainen työmotivaatio ja halua kehittää omaa osaamistasi sekä työtäsi. Haluamme sinun osaavan toimia itsenäisesti, mutta samaan aikaan tiimipelurina. Työ on nopeatempoista, dynaamisessa työympäristössä toimista ja edellyttää että osaat pitää langat käsissä sekä asiat järjestyksessä. Joudut myös hallitsemaan kokonaisuuksia sekä kustannuksia. Liikkuvan työn johdosta katsomme oman auton käyttömahdollisuuden eduksesi. Äidinkielesi ei tarvitse olla suomi, mutta riittävä tarjousten laadintaan ja asiakkaiden kanssa toimimiseen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä, jossa työpanostasi arvostetaan ja ideoitasi kuunnellaan. Mukavat työtoverit ja oman alansa vahvan ammattilaistiimin tueksesi, joka tuo sinulle mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Konttorimme sijaitsee Tuusulassa (Haarakaari) ja etsimme työnjohtajaa lähinnä Uudenmaan alueelle.  

Liity joukkoomme toteuttamaan asiakas- ja palvelulupaustamme.

Kirjalliset vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 28.2.2018 mennessä osoitteella tarja.pursiainen@activeworking.fi. Otamme vastaan vain sähköisesti lähetetyt hakemukset.

Vastaamme puhelintiedusteluihin ainoastaan maanantaina 19.2.2018 kello 13-16.00 välisenä aikana Tarja Pursiainen 040 7736234.