(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimmekin nyt ammattilaistiimiimme jämäkkää

TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan kiinteistönhoidon toteutuksesta ja laadusta Tampereen alueella. Huolehdit esimiehenä henkilöstöstäsi ja sen kehittämisestä sekä vastuualueesi tuloksesta. Vastuullasi on myös hallinnollisia tehtäviä ja oman yksikkösi arjen sujuvuus, kuten esimerkiksi työvuorosuunnittelu sekä ostolaskujen ja huoltokeikkojen käsittely.

Odotamme sinun olevan kiinteistönhoidon ammattilainen, asiaan kuuluvan koulutuksen kera. Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolista kokemusta kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotöistä, jämäkkää ja tuloshakuista työskentelytyyliä sekä aikaisempaa kokemusta esimiehenä toimimisesta. Toimintaotteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon ja organisointiin. Tehtävä on tulosvastuullinen ja siinä menestyminen edellyttää aktiivista asiakas- ja liiketoimintalähtöistä otetta. Sinulta löytyy myös IT-taitoja ja englannin kielen taito on eduksesi.

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokopäiväisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on myös mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin erilaisten urapolkujen kautta. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto. Ja vaikka työ on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa.

Mikäli vauhdikas ja vaihteleva työ kiinteistönhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme kautta (www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat). Lisätietoa tehtävästä saat parhaiten sähköpostilla rekry@lassila-tikanoja.fi.