(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018

TYÖNJOHTAJA.  
Haemme työnjohtajaa Kotkaan.  

Mitä sinulle?
Saat työskennellä ympäristön kannalta tärkeässä ja mielenkiintoisessa tehtävissä mm. jätteiden käsittelyn, maaperän kunnossapidon ja kaatopaikkarakentamisen projektien parissa vastaten työmaiden toteutuksesta, työturvallisuudesta ja laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta. Toimit työnjohtajana, huolehdit siitä, että homma toimii sekä suunnittelet ja raportoit. Saat myös kannustavat työkaverit, joiden kanssa paiskoa huippumeiningillä yhdessä hommia.  

Entä meille?
Himoatko haasteita? Hieno homma, sillä niitä on tarjolla. L&T:llä omien aivojen käyttöön kannustetaan ja näkemyksistäsi ollaan kiinnostuneita. Odotuksemme ovat korkealla:  
• Et ole koko opiskeluaikaasi viettänyt haalareissa - tai olet siitä huolimatta onnistunut valmistumaan ympäristö-, yhdyskuntatekniikan- tai rakennusalalta.
• Sinulla on kokemusta työmailla työskentelystä maanrakennusalalta tai ympäristörakentamisesta tai jätteenkäsittelystä vähintään 2-5 vuotta.
• Työskentelytyyliltäsi olet itsenäinen ja sinulla pysyvät palikat pinossa tiukassakin paikassa, mutta joustavuutta löytyy myös.
• Hyvät sosiaaliset taidot ovat kovaa valuuttaa mm. kun huolehdit työmaan aikataulussa pysymisestä tai käyt tiukkoja sopimusneuvotteluja.
• Työturvallisuus on sinulle sydämenasia.
• Et pelkää kääriä hihojasi ja työskentelet mielelläsi niin työmaalla kuin toimistossakin.

  Miten hommiin? Ota kypärä päästä, hörppää kahvia ja raapusta CV ja rautainen hakemuksesi palkkatoiveineen ja klikkaa ne matkaan ennen kuin ehdit epäröidä (eli heti) tai kuitenkin viimeistään 28.2.2018.  
Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa yksikönpäällikkö Tuomas Mänttäri (p. 0503856189)