(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2017
Toimenkuva
Haemme pikaisella aikataululla teknologiateollisuuden asiakkaallemme työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tuotannon työnjohtajana vastaat päivittäisestä työn johtamisesta. Vastuullasi on valmistusprosessin seuranta ja kehittäminen.
Varmistat tuotannon läpimenon sovittujen pelisääntöjen mukaisesti.
Toimit tuotannon työntekijöiden lähiesimiehenä ja raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle. Työpaikka sijaitsee Lahdessa.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta vankkaa työnjohdon kokemusta ja soveltuvaa teknistä peruskoulutusta sekä vankkaa työkokemusta hitsauksesta.

Henkilönä olet motivoitunut, paineensietokykyinen ja pidät langat käsissäsi kaikissa tilanteissa.

Hyvä yhteistyökyky on edellytys tehtävässä menestymiselle. Arvostamme luotettavaa ja jämäkkää työskentelyotetta sekä halua kehittyä työssä. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa vakituisen työsuhteen, kilpailukykyiset edut, monipuolisen
työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Varamiespalvelu Lahti Niko Reinikainen puh. 0403558994 ja Sirpa Kilpeläinen puh. 0503384881 tai sähköpostitse lahti@vmp.fi. Tiedustelut arkisin klo 9.00 - 15.00.

Lähetä kirjallinen hakemuksesi, palkkatoivomuksineen ja CV:si otsikolla ”työnjohtaja” 28.7.2017 mennessä sähköpostitse lahti@vmp.fi.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.07.2017 mennessä.