(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja ympäristörakentamisen projekteihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Lassila & Tikanoja vahvistaa Teollisuuspalveluiden toimialan ympäristörakentamisen yksikköään ja haussa on

TYÖNJOHTAJA.

Mitä sinulle?
Saat työskennellä ympäristön kannalta tärkeässä ja mielenkiintoisessa tehtävässä maaperän kunnossapitohankkeissa ja kaatopaikkarakentamisen projekteissa vastaten työmaiden toteutuksesta, työturvallisuudesta ja laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta. Käytännössä toimit kenttätyönjohtajana, huolehdit siitä, että homma toimii sekä suunnittelet ja raportoit. Työsi liikuttaa sinua - ei, nyt ei tunteilla - ympäri Suomea, joten pelkoa paikallaan polkemisesta ei tarvitse tuntea. Haemme kahta työnjohtajaa, toista Varsinais-Suomen, Satakunnan sekä Pohjanmaan alueille ja toista muualle Suomeen. Saat myös kannustavat työkaverit, joiden kanssa paiskoa huippumeiningillä yhdessä hommia.

Entä meille?
Himoatko haasteita? Hieno homma, sillä niitä on tarjolla. L&T:llä omien aivojen käyttöön kannustetaan ja näkemyksistäsi ollaan kiinnostuneita. Odotuksemme ovat korkealla:

• Et ole koko opiskeluaikaasi viettänyt haalareissa - tai olet siitä huolimatta onnistunut valmistumaan ympäristö-, yhdyskuntatekniikan- tai rakennusalalta.
• Sinulla on kokemusta työmailla työskentelystä maanrakennusalalta tai ympäristörakentamisesta.
• Työskentelytyyliltäsi olet itsenäinen ja sinulla pysyvät palikat pinossa tiukassakin paikassa, mutta joustavuutta löytyy myös.
• Hyvät sosiaaliset taidot ovat kovaa valuuttaa mm. kun huolehdit työmaan aikataulussa pysymisestä tai käyt tiukkoja sopimusneuvotteluja.
• Työturvallisuus on sinulle sydämenasia.
• Et pelkää kääriä hihojasi ja työskentelet mielelläsi niin työmaalla kuin toimistossakin.
• Tykkäät reissuhommista, etkä hätkähdä, jos työmaa on Suomen toisella puolen.

Miten hommiin?
Ota kypärä päästä, hörppää kahvia ja raapusta CV ja rautainen hakemuksesi palkkatoiveineen ja klikkaa ne matkaan ennen kuin ehdit epäröidä (eli heti) tai kuitenkin viimeistään 28.1. oheista linkkiä käyttäen.