(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Ympäristöpalvelut
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

TYÖNJOHTAJAA jätehuoltoon

L&T:n Ympäristöpalvelut toimialan visiona on tuottaa tehokkaasti ja turvallisesti palveluratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaille. Lisäksi reagoimme nopeasti asiakkaidemme muuttuviin vaatimuksiin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja siihen, miten jätteet hyödynnetään kustannustehokkaasti ja ympäristölle edullisesti. Ympäristönhuolto nivoutuu yhä tiiviimmäksi osaksi yleistä materiaalitaloutta, jossa kierrätyksen avulla säästyy neitseellisiä raaka-aineita. Lähivuosina meitä tarvitaan entistä enemmän, kun luonnonvarat hupenevat ja jätteiden kierrättäminen on entistä tärkeämpää

Työnjohtajana toimit kuljettajien esimiehenä ja olet osaltasi vastuussa palvelutuotannosta. Vastaat kaluston operatiivisesta hallinnasta, ajojärjestelystä, resursoinnista sekä työturvallisuudesta. Osallistut myös hallinnollisiin tehtäviin sekä toimintatapojen kehittämiseen.

Toivomme sinulta logistiikka-, teknisen-, tai muun soveltuvan alan korkeakoulutusta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kuljetus- tai kierrätysalalta. Kokemus esimiestehtävistä on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Työnjohtajan jokapäiväisinä työkaluina on monia erilaisia järjestelmiä, joten hyvät IT-taidot sekä nopea oppimiskyky ovat välttämättömiä tehtävässä menestymiseen.

Jos näiden lisäksi olet vielä määrätietoinen vastuunkantaja, jolle on tärkeää pitää asiakkaat tyytyväisenä ja langat pysyvät tiukasti käsissäsi - saatat hyvin olla uusi työnjohtajamme!

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn alan johtavassa yrityksessä. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja tehtävä tarjoaa erinomaiset ammatilliset kehittymismahdollisuudet. Suurena yrityksenä pystymme tarjoamaan myös monipuolisia ura- ja etenemismahdollisuuksia.

Täytä hakemuksesi 31.7.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme työtehtävän sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin tuotantopäällikkö Jarmo Vehkala p. 050 387 6357 (heinäkuun lomalla).