(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Wärtsilään
Wärtsilä Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Tahdotko toimia Työnjohtajana Wärtsilän moottorituotannossa? Wärtsilä tähtää kannattavaan kasvuun tarjoamalla edistyksellistä teknologiaa ja elinkaariratkaisuja merenkulku- ja energia-alan asiakkaille.

Etsimme motivoitunutta Työnjohtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työnjohtajana vastaat oman vastuualueesi tuotteiden oikea-aikaisista toimituksista, laadusta, henkilöstöstä ja työturvallisuuden kehittämisestä. Työssä pääset nauttimaan vaihtelevista ja haastavista työnjohdollisista tehtävistä, jotka antavat mahdollisuuden kehittää osaamista ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Omaat työnkuvaan soveltuvan ammattitutkinnon, esimerkiksi insinööri tai teknikko, sekä aikaisempaa kokemusta tuotannontehtävistä ja esimiestyöstä. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta ja oma-aloitteellisuutta. Ymmärrät tiimityöskentelyn tärkeyden, sekä työturvallisuus ja laadukas tekeminen kuuluvat työskentelytapaasi. Kommunikointikyky yhteistyöverkoston kanssa on tärkeä osa tehtävääsi. Lean-periaatteet ovat työtäsi ohjaava toimintatyyli. Lisäksi odotamme ennen kaikkea motivoitunutta ja reipasta asennetta! Työkieli tuotannossa on suomi ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työsopimus tehdään Barona Teollisuus Oy kanssa ja on määräaikainen vuoden 2018 loppuun asti. Tehtävään valitulle henkilölle teetätämme työterveystarkastuksen, joka sisältää huumeseulan. Tarkastuksen läpäisy on edellytys työsuhteen syntymiselle.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä!