(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, VRP- Eteläsuomi Oy, Helsinki
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Oma-aloitteinen ja aktiivinen työnjohtaja haussa asuntotuotannon urakkakohteisiin. 

VRP Etelä-Suomi Oy etsii kauttamme TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Vastaat tehtävässäsi laadukkaasta ja kannattavasta rakentamisen toteutuksesta. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asuntorakentamisen parista. Sinulla on sosiaalisten taitojen lisäksi myös tuloksellista otetta työhösi. Pystyt hoitamaan kohteiden laadukkaan ja oikea-aikaisen aikataulutuksen ja saattamaan kohteet loppuun laatua ja työturvallisuutta unohtamatta.

Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen, asioihin tarttuva aktiivinen toimija ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Osaat pitää langat käsissä kiireenkin keskellä ja pystyt kustannustehokkaasti suunnittelemaan tekemistäsi eteenpäin. Tiimipelaajana osaat ottaa oman roolisi ryhmässä ja toimia hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai näyttöjä aiemmista tehtävistäsi.

VRP on osaava, luotettava ja vastuullinen RALA-sertifioitu hyvän rakentamisen kumppani, jonka asiakassuhteet ovat kestäviä ja pitkiä. Pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Opit itse uutta ja saat jakaa omaa osaamistasi niin toimistolla kuin työmailla. VRP on pidetty työnantaja ja heillä on tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö ja työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan. Lisätietoja www.vrp.fi

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994.