(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Vitario Oy, Kyrö
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020
Vitario Oy tuottaa Valmix-tuotemerkillä tuoreita salaatteja sekä hedelmä- ja kasviskomponetteja ruoanvalmistukseen erityisesti ammattikeittiöille. Vitario Oy on alan vanha tekijä, yrityksen toiminta on alkanut 1993.

Etsimme asiakkaallemme Vitario Oy:lle Kyröön

TYÖNJOHTAJAA

Tehtävä on vakituinen ja työn aloitus on heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Toimit tehtävässä työnjohtajana tuotannossa. Vastaat töiden laadukkaasta sujuvuudesta ja tuotantosuunnitelman tehokkaasta toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu myös huolehtia siitä, että työt tehdään elintarviketeollisuuden FSSC 22000 -laatujärjestelmän ohjeiden ja toimintatapojen mukaisesti sekä työturvallisuusnäkökohdat huomioiden.

Toimit vastuualueesi tuotantotyöntekijöiden lähiesimiehenä, vastaten mm. päivittäisestä esimiestyöstä, haasteiden ratkaisemisesta ja tekniikan toimivuudesta. Tehtävässä osallistut tuotantoa kehittävään työskentelyyn ja tuotannonsuunnitteluun.

Työ on kokoaikaista, pääosin päiväpainotteista työtä. Edellytämme kuitenkin valmiutta tuoretuotannon vaatimaan rytmiikkaan, jossa päivien kuormat vaihtelevat. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valittu henkilö palkataan suoraan Vitarion kirjoille vakituiseen työsuhteeseen koeaikaa noudattaen.


Edellytämme sinulta

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä elintarviketeollisuudesta ja ymmärrystä elintarvikkeen volyymivalmistuksesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta ja joustavaa asennetta työhön, huolellisuutta, sujuvia IT-taitoja sekä hyviä ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja monikansallisessa ympäristössä. Työkieli on osittain englanti. Hyvä paineensietokykysi auttaa pärjäämään päivittäisissä muuttuvissa tilanteissa. Toivomme myös, että LEAN ja 5S ovat sinulle tuttuja asioita.

Katsomme eduksi elintarvikealan tai muun soveltuvan teollisuuden alan teknillisen koulutuksen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden päästä kehittämään niin itseäsi kuin tuotantomenetelmiä.


Kiinnostuitko?

Heräsikö mielenkiintosi? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä: puh. 045 7881 5861 tai henna.kaartinen@staffpoint.fi


Lisätietoja

Henna Kaartinen
Rekrytointikonsultti
henna.kaartinen@staffpoint.fi