(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja / Vastaava mestari
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haemme asiakkaallemme Mikkeliin vastaavaa mestaria tai rakennusalan työnjohtajaa vastaamaan työkohteiden tuotannon aikatauluista, valvonnasta ja ohjauksesta.

Vastaat tuotannon resursoinnista sekä työn turvallisuudesta ja laadusta. Toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen muun henkilöstön kanssa, joten yhteistyökyky ja tiimityötaidot ovat avainasemassa projektien läpiviennissä. Vastaavan mestarin työ vaatii paineensietokykyä, kustannustehokasta ajattelua, hyvää tietoteknistä osaamista, kuvienlukutaitoa sekä määrätietoisuutta ja tehokkuutta tehtävien hoitamiseen annetussa ajassa. 

Odotamme sinulta rakennusinsinöörin, -teknikon tai -mestarin koulutusta ja rakennusalan työkokemusta vähintään viiden vuoden ajalta. Kokemus esimiestyöstä sekä rakennushankkeiden kokonaisvaltaisesta ymmärtämisestä helpottaa olennaisesti tehtävästä suoriutumista ja auttaa sinua menestymään tehtävässä. Olet sosiaalinen ja vuorovaikutteinen persoona, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. 

Työkohteet sijaitsevat Mikkelin ympäristössä sekä Etelä-Suomen alueella, joten englannin kielen taito katsotaan eduksi tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan osaksi asiakasyrityksen kasvavaa liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja työnjohtajan tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.