(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja (Varastotoiminnot) HUS Logistiikka (180001TS)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään. 

Haemme toiminnan kehittämisestä innostunutta 

Työnjohtajaa 

varastotoimintojen operatiiviseen toimintaan. Tässä organisaatiossamme uudessa tehtävässä pääset luomaan uusia tapoja toimia ja saat ohjattavaksesi logistiikan ammattilaisten tiimin. Työlläsi olet osaltasi varmistamassa, että hoitotyötä tekevien ammattilaisten tarvitsemat tarvikkeet ja laitteet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja potilaiden saama hoito on laadukasta. 

Vastuualueellesi kuuluvat päivittäisen operatiivisen toiminnan ohjaaminen ja läpimenon varmistaminen sekä resurssisuunnittelu yhdessä varastopäällikön kanssa. Tärkeä osa työtäsi ovat varaston eri prosessien jatkuva parantaminen sekä toimintaan liittyvän mittariston ylläpito ja kehittäminen. Ajankohtainen projekti työssä tulee olemaan WMS-järjestelmän käyttöönotto. Vastaat tehtävässäsi varastopäällikölle. 

Edellytämme kokemusta logistiikka-alalta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kokemusta esimiestyöstä. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tarttua asioihin ja viedä eteenpäin yhdessä tiimin kanssa. Lean-ajattelun tuntemus ja kokemus siihen liittyvistä kehittämismenetelmistä katsotaan eduksi.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai aiempi opistotutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. 

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.11.2018
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: 2-vuorotyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa varastopäällikkö Teemu Suhonen, puh.050 427 9336 11.10. klo 13-15 ja 18.10. klo 13-15. 

Hakuaika päättyy: 24.10.2018