(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja (Varastotoiminnot) HUS Logistiikka (180001AQ)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

HUS Logistiikka on HUSin tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta-ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS Logistiikan liikevaihto on 215 milj. euroa ja työntekijöitä on 380. Tuotamme palveluita HUSin omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Haemme toiminnan kehittämisestä innostunutta

Työnjohtajaa

varastotoimintojen operatiiviseen toimintaan. Tehtävässä pääset luomaan uusia tapoja toimia ja saat ohjattavaksesi logistiikan ammattilaisten tiimin. Työlläsi olet osaltasi varmistamassa, että hoitotyötä tekevien ammattilaisten tarvitsemat tarvikkeet ja laitteet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja potilaiden saama hoito on laadukasta.

Vastuualueellesi kuuluvat päivittäisen operatiivisen toiminnan ohjaaminen ja läpimenon varmistaminen sekä resurssisuunnittelu yhdessä varastopäällikön kanssa. Tärkeä osa työtäsi ovat varaston eri prosessien jatkuva parantaminen sekä toimintaan liittyvän mittariston ylläpito ja kehittäminen. Ajankohtainen projekti työssä tulee olemaan WMS-järjestelmän käyttöönotto. Vastaat tehtävässäsi varastopäällikölle.

Edellytämme kokemusta logistiikka-alalta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kokemusta esimiestyöstä. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tarttua asioihin ja viedä eteenpäin yhdessä tiimin kanssa. Lean-ajattelun tuntemus ja kokemus siihen liittyvistä kehittämismenetelmistä katsotaan eduksi.

Hakukelpoisuus Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai aiempi opistotutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme työtehtävästä riippuen tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Kohteen aloituspäivämäärä: 13.8.2018 
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot Lisätietoja tehtävästä antaa 24.7. alkaen logistiikkapäällikkö Paula Mikkonen, puh. 040 591 0413.
Hae tehtävää https://hus.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=180001AQ&lang=fi
Hakuaika päättyy: 6.8.2018