(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja varastoon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Onko sinulla työnjohtokokemusta varastolta? Kaipaatko uusia haasteita? Viihdytkö monipuolisissa tehtävissä?

Haemme asiakkaallemme Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyyteen työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssä vastaat noin 10-15 henkisen varastotiimin päivittäisestä toiminnasta, turvallisuudesta ja laadusta sekä toimit myös ensisijaisena yhteyshenkilönä asiakkaiden suuntaan operatiivisissa asioissa. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa yleensä klo 8-16, mutta jonkin verran joustovalmiutta työvuorojen suhteen odotetaan.

Haemme tehtävään joustavaa, idearikasta ja aloitekykyistä tuloksentekijää, joka pystyy hyödyntämään aikaisempaa työkokemustaan ja osaamistaan toiminnan kehittämisessä ja tehostamisessa. Aiempi kokemus esimiestyöstä on välttämätöntä tehtävässä menestymisen kannalta. Työ vaatii myös runsaasti paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkää ja päättäväistä otetta työhön. Pidämme esimiestyössä myös tärkeänä ominaisuutena henkilöstön motivointiosaamista ja kykyä auttaa työntekijöitä kehittymään ja viihtymään omassa työssään. Työ tarjoaa sopivasti haasteita ja vastuuta sekä mahdollisuuden osallistua tulevaisuudessa logistisen kokonaisuuden ohjaamiseen ja suunnitteluun.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli arvostat ratkaisukeskeistä ja luovaa lähestymistä asioihin, työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja osaat arvostaa yhteispeliä. Toimintaympäristö on lisäksi aidosti kansainvälinen, joten on tärkeää, että pystyt kommunikoimaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja tunnet paloa tällaista tehtävää kohtaan, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen meille viipymättä. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa nopeallakin aikataululla.