(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja varastolle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Asiakkaamme hakee Veromieheen VARASTOTEKNIKKOA työnjohdolliseen tehtävään, jossa vastaat päivittäisestä käytännön projektivarastologistiikasta.

Päivittäisessä työssäsi vastaat varastotyön organisoinnista sekä valvonnasta. Vastaat saapuvien tuotteiden saapumisesta, varastosijoittelusta, tuotesaldojen ylläpidosta sekä oikeellisuudesta toiminnanohjausjärjestelmässä. Selvität toimitusvalmiit tilaukset ja vastaat tuotteiden oikea-aikaisesta ja määräisestä keräilystä sekä pakkaamisesta valmiiksi asennnustiimille. Vastaat osana varastologistiikan kehittämisestä ja toimit tiimissä kannustavasti sekä esimerkkillisesti. Et myöskään pelkää osallistua käytännön varastotyöhön ja osaat käyttää trukkeja sekä muita varastotoiminnan apuvälineitä.

Sinulla on merkittävä rooli logistiikkatiimissä ja vastaat työsi tuloksista suoraan varastotoimintojen johtajalle, joka toimii myös esimiehenäsi. Arvostamme luovaa asennetta ja ideoita yrityksen kehittämisessä. Edellytämme sinun toimineen ja aiemmin logistiikan parissa työelämässä. Olet oma-alotteinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, jolla pysyy monet langat käsissä kiireisessäkin tilanteessa. Nautit asiakaspalvelusta ja muiden auttamisesta. Osaat käyttää hyvin MS Office -ohjelmia ja viestit erinomaisesti suomeksi ja englanniksi. Kokemus varastojärjestelmistä  (Dynamics NAV) lasketaan eduksi.

Edellytämme hakijalta:

- kaupallista tai logistiikka-alan koulutusta

- kokemusta vastaavasta työstä

- kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä

- hyviä IT-taitoja

- paineensietokykyä

- oma-alotteista ja järjestelmällistä työotetta

- asiakasplaveluhenkisyyttä

- erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme vastuullisen ja haastavan tehtävän menestyvässä AV-alan yrityksessä.

Mikälil koet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana.