(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja valimolle
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen esimiestyön huippuosaajien parissa?

Valmetin Jyväskylän valimo valmistaa suomu- ja pallografiittisia valurautakomponentteja. Valimon tuotanto koostuu sylinteri-, tela- ja akselivaluista sekä käsinkaavatuista valuista ja valimossa työskentelee 60 työntekijää.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa valimolle Jyväskylään. Työskentelet tuotannossa esimiestehtävissä organisoiden ja luoden valmiudet töiden turvalliseen ja sujuvaan etenemiseen suunnitelmien mukaisesti. Teet yhteistyötä tuotannonsuunnittelun, valusuunnittelun, kunnossapito-organisaation kuin laatuvastaavien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös tuotannon ja laadun jatkuva parantaminen. Tehtävä edellyttää tarvittaessa valmiutta kaksivuorotyöhön.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että sinulla on tekninen koulutus, metallialan tuntemusta ja mielellään työkokemusta esimiestyöstä. Olet innovatiivinen sekä valmis kehittämään tuotantoa, laatua ja omaa osaamistasi. Lisäksi olet ongelmaratkaisukykyinen ja -haluinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Olet tottunut ratkomaan ongelmia ja koet ne mielummin haasteena kuin vastoinkäymisenä. Toimit joustavasti erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot.

Arvostamme lisäksi kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja erilaisista valmistustekniikoista, varsinkin valimotekniikan tuntemus on eduksi. Tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn huippuammattilaisten joukossa.

Valmet Rautpohjan esittelyvideo löytyy täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFIValm

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat valimojohtaja Hannu Nikula p. 040 555 3083 tai tuotantopäällikkö Esa Karinkanta p. 050 476 7243. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.1.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers