(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja vakituiseen työsuhteeseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018Työn kuvaus:
  Haemme nyt tekstiilialan asiakkaallemme Pohjois-Espooseen työnjohtaaja. Työsuhde on vakituinen ja henkilö rektytoituu suoraan asiakasyritykseemme. Työ on kokoaikainen 37,5h/vko ja työtä tehdään 2-vuorossa. Palkkaus määräytyy tekstiilialan TES:n mukaan.
 
Työnjohtajana tehtäviisi kuuluu  vastata oman vuorosi osalta henkilöresurssien suunnittelusta ja tuotannon päivittäisestä läpimenosta. 

Toivomme sinulta:
- Työnjohdollisia kykyjä ja osaamista tiimin ohjaamisesta
- Oma-aloitteista ja positiivista asennetta
- Kykyä ottaa vastuuta ja olla jämäkkä
- Pidät hektisestä työtahdista ja sinulla on hyvä paineensietokyky
- Olet hyvä tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia
 
Työ on nopeatempoista ja fyysisesti vaativaa, joten toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja nopeaa reagointikykyä. Työ ei sovi allergikoille tekstiilien parissa työskentelyn takia.
 
Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työn osana toimivaa ja ammattitaitoista tiimiä. Työpäivän aikana pääset tekemään useita erilaisia tehtäviä.
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin hae tehtävään pikaisesti ja täytä hakemus osoitteessa www.adecco.fi. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelosi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Susanne Gustafsson puh. 050 444 4471, susanne.gustafsson@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Työnjohtaja


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Susanne Gustafsson, 050 444 4471


Toimipaikka:  VANTAA