(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, VAK Huoltopalvelut Oy
VAK Huoltopalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Kuljetusratkaisujen edelläkävijä VAK Huoltopalvelut Oy etsii nyt työnjohtajaa Vantaalle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen! Työnjohtaja työskentelee raskaankaluston parissa arkisin 3-vuorossa, vuorojen ajoittuessa kuitenkin aikavälille 6-22. Meillä VAK:lla asiakkaat ovat kaiken toimintamme keskiössä ja toimintamme kumpuaa heidän tarpeistaan. Pidämme huolta työntekijöidemme, sekä työympäristön turvallisuudesta. Meille on tärkeää myös tuotteidemme ja palveluidemme korkea laatutaso.

Työnjohtajan tehtävässä huolehdit raskasta kuljetuskalustoa huoltavan toimipisteen asentajaresursoinnista ja töiden jakamisesta asentajille. Saatuasi uuden huoltotyön töiden vastaanotosta vastaat työstä käytännössä laskutusvalmiiksi saakka. Vastaat omalla tekemiselläsi ja asentajia ohjaten kuljetuskaluston huoltojen ja viankorjauksen laadukkaasta, tehokkaasta, sekä turvallisesta toteutuksesta.

Toivomme hakijalta kokemusta raskaan kuljetuskaluston kunnossapitotöistä. Tehtävään valittava tekijä opastaa alaisiaan myös käytännön tekemisessä ja hänen on myös kyettävä ottamaan kantaa asentajien arkityöhön. Eduksi katsomme ehdottomasti aiemman työnjohtokokemuksen. Asentajien työkielenä on suomi, joten sujuva suomen kielen taito on tehtävään valinnan edellytys.

Henkilönä olet uusia haasteita pelkäämätön ja ratkaisuhakuinen. Arvostat tehokasta mutta samalla turvallista työskentelyä, ja uskallat ottaa kantaa asioihin sekä kehittää arjen tekemistä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työnjohtajan pestin mielenkiintoisessa, vastuullisessa sekä monipuolisessa työympäristössä. Pääset työskentelemään hyvällä tekemisen meiningillä varustetussa työyhteisössä, jossa kannustetaan ammatilliseen kasvuun. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan hyvinkin pian ja valittu henkilö työllistyy suoraan VAK Huoltopalvelut Oy:lle.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Baronalla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.