(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja vaarallisten jätteiden yksikköömme Lahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2017

Lassila & Tikanoja vahvistaa Teollisuuspalveluiden toimialan Vaarallisten jätteiden yksikköään, mikä tarkoittaa siis sitä, että haemme Lahden yksikköömme nohevaa
 TYÖNJOHTAJAA
Huolehdit siitä, että arki sujuu yksikössä ja työt tulee hoidettua suunnitellusti. Työnjohdon lisäksi pääset työskentelemään vaarallisten jätteiden vastaanoton ja toimitusten hallinnan kanssa. Asiakaspalvelu on tärkeä osa tehtävääsi ja olet yhteydessä asiakkaisiimme ja pyrit tunnistamaan heidän tarpeensa ja kehittämään sen pohjalta toimintaamme.
 Etsimältämme henkilöltä löytyy takataskusta tekninen korkeakoulututkinto mielellään kemian- tai ympäristötekniikan saralta ja olet tottunut toimimaan teollisuudessa - myös kypärä päässä. Olet työssäsi tuloshakuinen tiimipelaaja, innostava esimies, jolla ei tipu rukkaset tiukoissakaan tilanteissa vaan saa hommat takaisin hanskaan. Tulet hyvin toimeen eri järjestelmien kanssa ja työkieli vaihtuu tarvittaessa sujuvasti suomesta englantiin. Jos näiden lisäksi olet määrätietoinen ja kehitysmyönteinen, voit hyvin olla etsimämme tyyppi!
 Tarjoamme mukavan työporukan ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! 
 Joten istuhan hetkeksi, hörppää kupillinen kahvia, naputtele CV ja rautainen hakemuksesi palkkatoiveineen ja klikkaa ne matkaan ennen kuin ehdit epäröidä (eli heti) tai kuitenkin viimeistään 31.3. oheista linkkiä käyttäen www.lassila–tikanoja.fi/tyopaikat.
Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit kysellä lisätietoja arkisin klo 9-15 välisenä aikana yksikönpäällikkö Henri Liukkuselta p. 050 385 0975.