(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Uuteenkaupunkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Etsimme ympäristörakentamisen Uudenkaupungin yksikköömme

TYÖNJOHTAJAA

vahvistamaan käsittelykeskukseen toimintaamme. Tässä tehtävässä toimit vastaavana työnjohtajana ja organisoit työntekijät töihinsä päivittäin niin, että kaikki päivittäiset työt tulee tehtyä. Perehdytät, neuvot ja selvität pulman jos toisenkin eli olet kävelevä tietopankki. Työkohteesi sijaitsee Uudessakaupungissa. Tunnet olosi kotoisaksi niin koneen hytissä, lapion varressa kuin toimistossa.

Takataskustasi löytyy mahdollisesti rakennus-, ympäristöalan tai rakennusmestarin tutkintotodistus, eivätkä alan aikaisempi työkokemus ja hyvät IT-taidotkaan olisi pahitteeksi. Luotettava pitää toki myös olla, oma-aloitteisella työotteella höystettynä. Työnjohtajan työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Lisäksi toivomme reilusti joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle.

Perehdytämme sinut hyvin mielenkiintoisiin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Kaupanpäällisiksi tarjoamme myös viihtyisän työyhteisön, L&T:n henkilökuntakerhojen edut sekä sairauskassan. Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 10.11. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.