(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja uudiskohteisiin, 2 hlöä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta työnjohtajaa asuntorakentamisen uudiskohteisiin Tampereella.

Etsimämme työnjohtajat vastaavat rakennuskohteiden työnjohdollisista tehtävistä varmistaen, että työmaan eri vaiheet voidaan suorittaa laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa valmiiksi.

Uudelta työnjohtajalta odotamme johdonmukaista, itsenäistä ja varmaa työotetta, hyviä neuvottelu- ja viestintätaitoja sekä kykyä ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä. Työ sopii hyvin henkilölle, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja halua vaikuttaa työmaan tulokselliseen läpivientiin.

Pian alkava uudiskohde kaipaa työmaan alkuvaiheen tuntevaa ja mm. maanrakennustyöt, anturat, sokkelit sekä alapohjat hallitsevaa työnjohtajaa luotsikseen. Tällä työmaalla työnjohtaja vastaa myöhemmin myös julkisivu- ja vesikattovaiheista sekä yleisestä logistiikasta. 

Toisen työnjohtajan tehtävät alkavat syksyllä työkohteen ollessa sisä- ja pintatyövaiheessa. Toivommekin, että valittu henkilö on jo aiemmin vastannut uudisrakennuskohteen laatoituksesta ja maalausta sekä lattioiden, kalusteiden, ovien ja listojen asennusvaiheista. 

Molemmille työnjohtajille töitä on tarjolla monipuolisesti ja pitkäaikaisesti. Tulevaisuudessa kunkin työnjohtajat työkohteet voivat olla aivan erilaisia kuin nämä ensimmäiset yllä mainitut.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI)
  • Aikaisempaa työkokemusta työnjohtajan tehtävistä
  • Kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta
  • Projektinjohto- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan sekä itsenäisen vastuualueen 
  • Pitkäaikaisen työsuhteen asiakkaallamme
  • Reilun, kokemusta ja osaamistasi vastaavan palkkauksen
  • Ehdottoman luottamuksellisen hakuprosessin
  • Yhdellä hakemuksella yhteyden lukuisiin työpaikkoihin

Lisätietoja tehtävästä saat Nordic Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultilta Anna Virtaselta, p. 050 355 7733 tai anna.virtanen@nordic.fi. Voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si muutamassa minuutissa sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.