(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Uudenmaan Sairaalapesula Oy
Uudenmaan Sairaalapesula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Uudenmaan Sairaalapesula Oy on HUS-kuntayhtymän, Kymsoten, Keusoten, Helsingin, Es-poon, Järvenpään, Keravan, Hyvinkään ja Loviisan kaupunkien sekä Mäntsälän ja Sipoon kuntien omistama nykyaikainen ja pitkälle automatisoitu tekstiilihuoltoyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen vaativia tekstiilihuoltopalveluja luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keravan Myllynummen teollisuusalueella sekä Kotkassa ja se työllistää yhteensä yli 250 tekstiilihuollon ammattilaista.

Haemme Uudenmaan Sairaalapesulaan Keravalle vuorotyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Vuorot ajoittuvat arkipäiviin eli maanantaista perjantaihin klo 5.45 - 22.15 välille. Voit aloittaa työt heti tai sopimuksen mukaan.

Työnjohtajana päätehtäväsi on johtaa pesulan toimivuutta ja henkilöstöä sekä vastata toiminnan laadusta ja toimitusvarmuudesta. Lisäksi henkilöstön perehdyttäminen ja ohjaaminen, toiminnan kehittäminen ja seuranta sekä työturvallisuus kuuluvat olennaisesti tehtäviisi. Vuorojärjestelyiden mukaan sijaistat myös muita tuotanto-osastojen työnjohtajia.

Sairaalapesulan tuotantoympäristössä toimii lisäksesi viisi työnjohtajaa ja tuotannontyöntekijöitä on 160 .

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta
  • vähintään kolmen vuoden kokemusta työnjohtotehtävistä prosessiteollisuudesta
  • hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävä edellyttää hyviä esimiestaitoja. Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on luontaisesti ja koetellusti kykyä ja halua johtaa motivaatiota, halua kuunnella, taitoa ratkaista ongelmia, hyvät viestintätaidot ja valmius tehdä päätöksiä ja ottaa vastuuta.

Uudenmaan Sairaalapesula tarjoaa sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakaassa toimintaympäristössä ja näköalapaikan terveydenhuollon tekstiilihuoltoon alan johtavassa tuo-tantoyksikössä Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.