Työnjohtaja, USK Rakennus Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

USK Rakennus Oy tarjoaa asiantuntevaa LVI- ja rakennusalan palvelua Tampereelta käsin kattavasti koko Pirkanmaan seudulle. Heidän erikoisosaamistaan ovat etenkin laajemmat LVI-puolen rakennus- ja saneerauspalvelut, kuten esimerkiksi erilaiset vesijohto- ja linjasaneeraukset. Myös muut alan työt onnistuvat heiltä varmalla otteella, yksittäisistä kylpyhuone- ja huoneistoremonteista aina koko taloyhtiön kattaviin porrashuoneremontteihin.

Lue lisää: www.uskrakennus.fi


Etsimme asiakkaallemme nyt

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle!


Etsimme henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta korjausrakentamisesta. Kokemuksesi kautta pystyt ottamaan vastuuta rakennusalan työnjohdollisista tehtävistä.

Edellytämme hakijalta hyviä ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla tulee olla voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, mutta toivomme tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja palkkaus on neuvoteltavissa.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle  monipuolisen ja vastuullisen roolin. Ympärilläsi on ammattitaitoinen ja mukava työyhteisö, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä aloitamme haastattelun jo hakuajalla. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1278 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Aleksi Aalto arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550189
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Aalto (aleksi.aalto (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa