(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja / Työnjohtajaharjoittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Haemme Elcoline SVS Supervise Service Oy:lle Kouvolaan konepajan työnjohtajaa tai työnjohtajaharjoittelijaa.

Työnjohtajan tehtävänä on valvoa ja ohjata turvallista ja tehokasta valmistusta. Työ pajalla on metallirakenteiden valmistusta, pääasiassa putken taivutusta ja hitsaamista sekä kokoonpanoa. Tuotteet ovat enimmäkseen paineenalaisia putkistorakenteita ja sovelluskohteita yleensä voimalaitos- ja soodakattilat. Työnjohtaja toimii konepajapäällikön ohjauksessa, vastaten tuotannon päivittäisestä resursoinnista sekä työn turvallisuudesta ja laadusta. 

Voit olla esimerkiksi vasta valmistunut tai valmistumassa oleva kone- tai energiatekniikan insinööri. Toivomme hakijalta teknistä koulutusta, alan tuntemusta ja työharjoittelu- tai työkokemusta tehtävistä teollisuuden puolella. Pystyt luontevasti toimimaan erilaisissa työntekijä- ja asiakasrajapinnoissa ja sinulla on hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot. Kokemus ja halu oppia esimiestyötä ja hitsaustekniikan tuntemusta auttaa sinua menestymään tehtävässä. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen hallitseminen katsotaan eduksi.

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaan työntekijäksi sopimuksen mukaan. Jätäthän hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Elcoline Oy tarjoaa työntekijöilleen hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy teollisuuden putkisto-, sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin mm. metsä-, metalli, ydinvoima- ja kaivosteollisuuden parissa.

Lisätietoja tehtävään antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.