Työnjohtaja työmaiden loppusiivouksiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme työnjohtajaa vastaamaan rakennustyömaiden loppusiivouskohteissa puhtauden- ja pölynhallinnan toteutuksesta.

----------

Työn kuvaus:

Työssä tulet johtamaan projektin toteutumista ja osallistut myös tarvittaessa itse työhön. Toimit linkkinä työmaajohdon sekä oman tiimisi välillä, ja huolehdit asioiden sujuvuudesta sekä työn loppuun saattamisesta.

----------

Mitä toivomme sinulta:

Tässä työssä, kuten muissakin esimiestehtävissä asenne ratkaisee. Toivomme sinun olevan vastuuntuntoinen ja palveluhenkinen ongelmanratkaisija, jolta löytyy kyky toimia luontevasti asiakasrajapinnassa. Sinun tulisi olla valmis nopeatempoiseenkin työhön, ja pystyä pitämään useat langat käsissäsi samanaikaisesti.

Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen puhdistusalalta ja pölynhallinnasta. Plussaa on, jos rakennustyömaa ei ole sinulle täysin vieras ympäristö. Omaa autoa et välttämättä tarvitse, mutta B-ajokortti on työssä välttämätön.

---------- 

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jossa pääset olemaan vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Meiltä saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja mukavan tiimin ympärillesi.

Työsuhde solmitaan aluksi vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

TES: Kiinteistöpalveluala
Palkkaus: Kokemuksesi ja sopimuksen mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa oheisesta linkistä, täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen kaveriksi. Tarkastelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Iida Peltoniemi
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 476 8787
iida.peltoniemi@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot