(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja (työhön osallistuva), Ylöjärvi
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Etsimme asiakkaallemme työhön osallistuvaa

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle.


Yritys valmistaa rautarakenteita pintakäsiteltyinä ja asennettuna teollisuuteen ja rakennuksille. Tarjoamme vakituisen työpaikan, vastuuta ja joustavuutta, sinua tuetaan! 

Työtehtäviisi kuuluvat konepajan erilaiset tehtävät sekä työnjohdolliset tehtävät. Omaat käytännön kokemusta sekä halua tehdä myös työnjohdollisia tehtäviä/ja tai kasvaa siihen rooliin. Sinulla on hyvä konekannan tuntemus ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Lisäksi olet ongelmanratkaisutaitoinen, oma-aloitteinen, ja tarkka työssäsi. 

Edellytämme hakijalta:

  • vankkaa työkokemusta konepajateollisuuden käytännön töistä
  • hyvää piirustusten lukutaitoa
  • kokemusta työnjohtotehtävistä 
  • tekniikan alan peruskoulutusta (max. teknikko)
  • kykyä tehdä laatua 
  • laskentakokemusta
  • hyviä vuorovaikutus- sekä 
  • tietoteknisiä taitoja

Työsuhde alkaa vakituisena vuokratyösuhteena, josta sinulla on mahdollisuus päästä yrityksen omille kirjoille jo 4-6 kuukauden kohdalla. Työ on kokoaikainen päivätyö klo 7-15.30. Toivomme kuitenkin joustavuutta työajan suhteen. Palkkaus ja työn aloitus sopimuksen mukaan. 

Tunnistatko itsesi käytännönläheiseksi metallialan osaajaksi /työnjohtajaksi ja tämä herätti kiinnostuksesi? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=569

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.