(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja tuulivoimapuistojen rakennustöihin
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Etsimme työnjohtajaa ABO Wind Oy:n tuulivoimapuistojen rakennustöihin

Abo Wind on aloittamassa useamman tuulivoimahankkeen rakennustyöt ja etsimme tuulivoimapuistojen rakennustöille työnjohtajaa Suomeen. 

Tehtävänkuva:

Etsimämme taho vastaa nimettyjen tuulivoimahankkeiden rakennustöiden valvonnasta ja hallinnoinnista. Tehtävään kuuluvat lisäksi sopimusneuvottelut, kustannuslaskelmat ja -seuranta, alihankkijoiden hallinta ja tuulivoimahankkeen rakennustöiden kilpailutus, mukaan lukien perustustyöt ja kaapeloinnit. 

Edellytämme:

  • Tehtävässä menestyäksesi haluat kehittää osaamistasi ja osaat toimia nopeatahtisessa projektityössä.
  • Sosiaaliset taitosi ovat avuksi rakennushankkeen läpiviennissä.
  • Pystyt viestimään sujuvasti vaativissakin asioissa sekä suomeksi että englanniksi. Saksan kielen osaamisesta ei ole haittaa.
  • Olet määrätietoinen, etkä säikähdä vaihtelevia olosuhteita tai tiukkoja aikatauluja.
  • Omaat reilusti työkokemusta joko tuulivoima- tai muulta vastaavalta rakennusalalta ja sinulla on aiheeseen sopiva tutkinto.
  • Työ edellyttää matkustamista Suomessa julkisilla sekä autolla ajaen (ajokortti on välttämätön). Pääasiallisesti majailet rakennettavien hankkeiden lähistöllä, ja toimeksiannon alussa järjestämme koulutusjakson Saksassa yhtiön pääkonttorilla Wiesbadenissa.

Tarjoamme:

Vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Abo Windillä on vastuullinen ja yhteisöllinen toimintatapa ja toiminnan tarkoitus ei ole pelkkä voiton tavoittelu, vaan myös ilmastonmuutoksen torjunta. Jos nämä tuntuvat omilta, lähetäthän meille englanninkielisen CV:n lyhyen hakemuskirjeen kera.