(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Turkuun
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Haemme nyt asiakaslähtöistä ja uudistushenkistä työnjohtajaa Raision Sellon kohteeseemme.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja tiimihenki.

Sinun roolisi

Tulet toimimaan työmaapäällikön/vastaavan mestarin alaisuudessa ja tehtäväalueisiisi kuuluvat mm. työmaatoteutuksen ennakkosuunnittelu ja valmistelu, työvaiheiden toteutuksen johtaminen ja koordinointi sekä omien työvaiheiden kustannusten hallinta. Teet yhteistyötä työmaapäällikön ja hankinnan kanssa, osallistut uuden toimintamallin kehittämiseen ja olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaalle rakennetaan virheetön koti. Työssäsi teet yhteistyötä myös myynnin ja asiakaspalvelun kanssa.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta, esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Etsimällämme henkilöllä on myös useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalalta sekä kykyä johtaa sekä organisoida rakennustyömaata. Arvostamme asiakas- ja markkinalähtöistä lähestymistapaa työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat myös edellytys sujuvaan työskentelyyn muun työmaan johdon, yhteistyökumppaneiden sekä sisäisten asiantuntijoiden kanssa.

Join our journey

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan hyvään rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa muutosta alalle: virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja.

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.8.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Jani Koskinen, Jani.koskinen@bonava.com

Rakenna tulevaisuutesi