(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Turku
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Haemme Turkuun toimitila- ja korjausrakentamiseen

Työnjohtajia

Vastaat nimetyn työkohteen työnjohdosta. Varmistat sopimuksen mukaisen laadun ja turvallisuusasioista huolehtiminen on tärkeä osa toimintaasi. Aliurakoitsijoiden ohjaaminen ja valvonta kuuluvat päivittäiseen työnkuvaasi.

Etsimme

Hakemamme henkilö on työskentelyotteeltaan järjestelmällinen ja suunnitelmallinen, ja työskentelee luontevasti erilaisen ihmisten kanssa. Töiden turvallinen toteutus on Sinulle aidosti tärkeää, ja jämäkällä otteellasi varmistat vastuualueesi laadukkaan ja suunnitelmien mukaisen valmistumisen. Arvostat laatua ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antaa rakennuspäällikkö Rami Rinne p, 050 561 4203.

Jätä hakemuksesi 29.4.2018 mennessä oheisen linkin kautta.