(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja tuotannon tehtäviin
Jepuan Peruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019
Jepuan Peruna Oy
JEPO on paikallisten perunanviljeilijöiden omistama, vuonna 1976 perustettu perunanjalostusyhtiö. JEPO valmistaa keitettyjä tyhjiöpakattuja perunatuotteita sekä veitsikuorittuja raakoja perunatuotteita ammattikeittiöille. Toimipaikat sijaitsevat Jepualla, Kauhavalla ja Huittisissa.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Huittisiin työnjohtajaa tuotannon tehtäviin. Työ on vakituinen ja työsopimus solmitaan suoraan Jepuan Perunan kanssa. Työaika 40h/vko. Työnjohtajana olet mukana perunatuotteiden valmistuksessa vastaten omasta työvuorostasi. Osallistut tuotannon töihin, seuraat saatuja tilauksia, organisoit tuotantoa ja logistiikkaa, ohjaat työntekijöitä, valvot laatua ja säädät koneiden toimintaa. Osallistut myös koneiden huoltojen suunnitteluun ja huoltotöihin sekä erilaisiin kehittämisprojekteihin.
Odotamme sinulta
Haemme vastuullista, sitoutuvaa ja jämäkän työotteen omaavaa henkilöä, jolla on jo kokemusta elintarvikealasta sekä työnjohtajan tehtävistä.
Eduksi katsomme myös teknisen koulutustaustan sekä englannin kielen taidon. Sinulla on sujuvat atk- taidot sekä ymmärrät koneiden ja laitteiden toimintaa.
Muut tiedot
Rekrytointiprosessin hoitaa VMP Huittinen-Sastamala. Lisätietoja paikasta antaa ark. klo 8 -16 Lotta Toivola puh. 044 776 5175 tai Minna Wilpola puh. 044 056 1333. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa www.vmp.fi tai sähköpostilla huittinen@vmp.fi - HUOM! Liitä mukaan ansioluettelosi!
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Lotta Toivola, huittinen@vmp.fi, 0447765175
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.07.2019 mennessä.