(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja tuotannon esimieheksi
Solid Water Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haemme Ilmajoelle asiakkaallemme Solid Water Oy:lle työnjohtajaa tuotannon esimieheksi.

Työnkuvaasi kuuluvat tuotannon sujuvuuden varmistaminen ja ongelmakohtien ratkaiseminen sekä tuotannon toiminnan kehittäminen tehokkaammaksi, laadukkaammaksi ja turvallisemmaksi.

Hakijalta edellytämme alan teknistä koulutusta sekä työkokemusta metalli- ja konepajateollisuuden esimiestehtävistä. Arvostamme lisäksi kokonaisuuksien hallinta- ja vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Työtehtävässä pärjäät suomen kielen taidolla, mutta arvostamme myös muiden kielten osaamista.

Eduksi lasketaan aiempi kokemus materiaalien ostoista, urakkatyönsuunnittelusta ja -toteutuksesta sekä materiaalien tuntemuksesta (HST, RST).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen kasvavan ja monipuolisen yrityksen palveluksessa. Työ alkaa aluksi vuoden määräaikaisella työsuhteella Barona Oy:n kanssa, jonka jälkeen työssään menestyvällä henkilöllä on mahdollisuus jatkaa työsuhteessa asiakasyrityksessä.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.