(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Tsaari Oy:lle
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

Oletko maanrakennustyön ammattilainen ja haluat uusia haasteita työurallesi? Etsimme kokenutta ja yrittäjähenkistä työnjohtajaa asiakkaallemme Tsaari Oy:lle.

Tsaari Oy on vuonna 2008 perustettu maanrakennuksen asiantuntijayritys, joka tarjoaa kattavat maanrakennuspalvelut pääasiassa kuluttajille omakotitalorakentamisessa. Yritykselle tärkeää on hyvä työilmapiiri, yhdessä tekeminen, luotettavuus ja asiakaspalveluhenkisyys.

Tsaari Oy:ssä osaava ja luotettava työnjohtaja saa paljon vastuuta ja arvostamme yrittäjähenkistä työasennetta. Hyvällä pelisilmällä varustetulla työnjohtajalla on tulevaisuudessa mahdollisuus päästä osakkaaksi yritykseen.

Pienessä yrityksessä työjohtajan tehtävät ja vastuut ovat monipuolisia: saat itsenäisen vetovastuun työmaista, pääset hinnoittelemaan työmaita ja tekemään tarjouslaskentaa sekä toimit esimiehenä yrityksen muille työtekijöille. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta maanrakentamisesta. Meille on tärkeää, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa työyhteisössä, jossa on erilaisia persoonia. Tehtävään hyvin soveltuva henkilö omaa asiakaslähtöisen ajattelutavan, sillä tehtävässä tapaa paljon omakotitaloasukkaita, joiden tulevien kotien maanrakennustöitä tehdään.

Miksi hakea Tsaari Oy:lle?

Tsaari Oy:ta yrityksenä voi kuvailla paikkana, johon on helppo mennä. Siellä näkyy joustava ja ihmisläheinen työkulttuuri, jossa arvostetaan jokaista työntekijää. Pienen yrityksen kaveriporukkamainen työilmapiiri takaa loistavan ryhmähengen, vastuuta ja välittämistä. Yrityksessä halutaan, että jokainen voi hyvin töissä ja sen ulkopuolella. Yritys tukee jokaista työntekijää liikkumisessa ja järjestää myös yhteisiä virkistystapahtumia.

Kiinnostuitko ja tämä kuulostaisi olevan juuri sinulle sopiva haaste urallasi? Hae tehtävään helposti ja nopeasti sivun alalaidasta järjestelmämme kautta. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Tsaari Oy:n Risto Saari, puh: 0400 913 302