(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja Tramelille
Tramel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Kiinnostavatko sinua vastuullisemmat työtehtävät kierrätyksen parissa Vantaalla? Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa itsellesi?

Haemme kierrätysoperaattori asiakkaallemme Tramel Oy:lle työnjohtajaa Vantaan Jumbon lähellä sijaitsevaan toimipisteeseen. Työnjohtajana työnkuvasi koostuu tavaranvirran hallinasta ja operatiivisen työn johtamisesta. Apunasi tähän on noin 10 henkilön tiimi. Työnjohtaja tulee olemaan yhteydessä ajojärjestelijöihin ja pitää huolta siitä, että kuormat lähtevät liikkeelle ajallaan. Olet myös keskeinen linkki työntekijöiden ja johdon välillä. Työnjohtaja näyttää myös omaa esimerkkiä operatiivisessa työssä, kun tähän mahdollisuus on. Kierrätyspisteen työntekijöiden tehtävät pitävät sisällään mm. tavaran vastaanottoa, käsittelyä, lajittelua ja purkutyötä. Työtä tehdään pääosin arkisin klo 8-16 välillä.

Hakemamme henkilö voi olla jo kokeneempi henkilö logistiikan/ teollisuuden alalta, joka omaa aikaisempaa kokemusta esimiestyötä. Tehtävä ei kuitenkaan edellytä aikaisempaa kokemusta alalta, joten jos olet alalle uusi, mutta koet kipinää kyseistä työtehtävää kohtaan – jätä ehdottomasti hakemus! Saat tehtävään joka tapauksessa perusteellisen perehdytyksen.

Toivomme hakijalta:

  • aikaisempaa esimieskokemusta

  • hyvää priorisointi, paineensieto- ja delegointikykyä

  • oma-aloitteisuutta ja jämäkkää otetta työhön

  • hyvä fyysinen kunto

  • b-ajokorttia

Tarjoamme valitulle henkilölle toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen luotettavassa yrityksessä. Valittu henkilö tulee työllistymään kokoaikaisella työsopimuksella Tramel Oy:n kirjoille. Työssä aloitus voi olla heti, mutta kuitenkin viimeistään vuoden loppuun mennessä. Perehdytysprosessi tehtävään on kattava ja kestää noin 1-2 kuukautta.