(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Tornio
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

TYÖNJOHTAJAA jätehuoltoon Tornioon 

L&T:n Ympäristöpalvelut toimialan visiona on tuottaa tehokkaasti ja turvallisesti palveluratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaille. Lisäksi reagoimme nopeasti asiakkaidemme muuttuviin vaatimuksiin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja siihen, miten jätteet hyödynnetään kustannustehokkaasti ja ympäristölle edullisesti. Ympäristönhuolto nivoutuu yhä tiiviimmäksi osaksi yleistä materiaalitaloutta, jossa kierrätyksen avulla säästyy neitseellisiä raaka-aineita. Lähivuosina meitä tarvitaan entistä enemmän, kun luonnonvarat hupenevat ja jätteiden kierrättäminen on entistä tärkeämpää. 

Työnjohtajana toimit kuljettajien esimiehenä ja olet osaltasi vastuussa palvelutuotannosta sekä liiketoiminnan paikallisesta asiakkuuksien kehittämisestä. Vastaat kaluston operatiivisesta hallinnasta, ajojärjestelystä, resursoinnista sekä työturvallisuudesta. Osallistut myös hallinnollisiin tehtäviin sekä toimintatapojen kehittämiseen yhdessä kollegojen kanssa. 


Toivomme sinulta logistiikka-, teknisen-, tai muun soveltuvan alan koulutusta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kuljetus- tai kierrätysalalta. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Työnjohtajan jokapäiväisinä työkaluina on monia erilaisia järjestelmiä, joten hyvät IT-taidot sekä nopea oppimiskyky ovat välttämättömiä tehtävässä menestymiseen. Arvostamme myös Tornion ja Kemin talousalueen kiinteistö-, kauppa- ja julkisensektorin sekä erityisesti teollisuuden tuntemista. Jos näiden lisäksi olet vielä määrätietoinen vastuunkantaja, jolle on tärkeää pitää asiakkaat tyytyväisenä ja langat pysyvät tiukasti käsissäsi - saatat hyvin olla uusi työnjohtajamme!

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn alan johtavassa yrityksessä. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja tehtävä tarjoaa erinomaiset ammatilliset kehittymismahdollisuudet. Suurena yrityksenä pystymme tarjoamaan myös monipuolisia ura- ja etenemismahdollisuuksia.

 

Täytä hakemuksesi 15.11.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme työtehtävän sopivan hakijan löydyttyä. Aloitus joulukuussa 2020 / sopimuksen mukaan mahd.pian.

Kysymykset  ja lisätiedot yksikönpäällikkö Jani Sivupuro 050 385 7030, tiistaina 3.11. klo 14-15 ja keskiviikkona 4.11. klo 12-13.