(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja toimitilojen rakentamiseen – Rakennus Future Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Rakennus Future Oy on perustettu 1989 ja liikevaihtomme oli vuonna 2018 n. 7 m€. Osaamisen pääalueita ovat paikalle rakennettavat koulut, palvelutalot ja päiväkodit. Rakennus Futuren toimisto, varasto ja korjaamotilat sijaitsevat Vantaalla, josta käsin hoidamme yrityksemme tarjouslaskennan, suunnittelun ja hankinnat.

Rakennus Futuren henkilöstö koostuu pääosin omista, pitkäaikaisista työntekijöistä, joita listoillamme on noin 30. Rakennus Future oli mukana 2019 Kehäkukka Arkkitehtuuripalkinnon saaneessa hankkeessa ja Futuren rakentama Vaaralan puiston päiväkoti on yhtenä ehdokkaana Arkkitehtuurin Finlandia palkinnon saajaksi vuonna 2019.

Haemme nyt työnjohtajaa. Voit olla alalla nuorempikin tekijä tai vaihtoehtoisesti jo kokenut konkari. Työnkuva on mahdollista räätälöidä osaamisesi pohjalta. Ensimmäisen työmaan teet yhdessä yrityksen omistajan kanssa. Vastuullasi on perehdytykset, TR- mittaukset, työmaapäiväkirja, suunnittelijoiden opastaminen ja työnjohto. Vastuuta saat sen mukaan, kun olet valmis ottamaan.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja uudisrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
-Olet ehtinyt toimia pari vuotta työnjohdon tehtävissä.
-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
-Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ TARJOAMME:

-Hyvän porukan tuen ja perehdytyksen.

-Mielenkiintoisia kohteita Vantaalla.

-Vapaa-ajan sairausvakuutuksen.

-Kuntosalikortin ja yhteisiä harrastusporukoita.

 

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää ”hae paikkaa”- linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 29.9.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja vuosittain yli 50 toimihenkilöä saa kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958