(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja, Toimitilarakentaminen
SRV

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haluatko mukaan rakentamaan kunnianhimoisia projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tee haaveistasi totta ja tule mukaan rakentamaan merkittäviä kohteitamme pääkaupunkiseudulla.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Meidät tunnetaan suurista ja rohkeista hankkeistamme: Kalasataman Tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme työnjohtajia toimitilarakentamiseen sekä asuntorakentamiseen

Olet rakentamisen konkari ja tiimipelaaja. Arvostat ja kehität hyvää yhteistyötä työmaan eri osapuolten välillä. Pidät kiinni aikatauluista ja kustannuksista sekä vastaat, että homma hoituu maaliin ajallaan. Vaikka oletkin jo kokenut, meillä pääset edelleen kehittymään ja kokemaan onnistumisia – sillä Suomi ei ole vielä valmis.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi. 

Toivomme sinulta

  • Muutaman vuoden työnjohtokokemusta
  • Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Kustannustietoisuutta ja tinkimättömyyttä aikatauluista
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 30.9.2020 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat johtaja Kimmo Kurjelta, puh. 040 705 7266.

SRV - Elämäsi rakentaja