(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja - Timeka Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Konepaja Timeka Oy on Mynämäellä, Varsinais-Suomessa toimiva konepaja. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. konepaja-, koneistus- ja laserleikkauspalvelut. Timekan erityisosaamisena mainittakoon koneenrakennuksen korkeat vaatimukset täyttävät rungot, osat, komponentit- sekä rautarakennetyöt, yksittäis- ja piensarja-osien valmistuksen, laserleikkauksen, alumiiniprofiilien koneistuksen, taivutuksen sekä hitsauksen, mittatarkkojen kehien valmistuksen, konepaja-alihankinnan sekä sopimusvalmistuksen, jauhemaalauksen sekä lasikuulapuhalluksen.

Haemme Konepaja Timekalle vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa.

Työssäsi vastaat mm. asiakkaan tarjouspyyntöjen hinnoittelusta, joten on oleellista että hallitset hitsauksen, koneistuksen ja muut konepajan kustannusrakenteet. Toimeenkuvaasi kuuluu myös töiden valmistustekninen ohjaus. Luonteeltasi olet sosiaalinen, tiimihenkinen sekä vastuuntoinen - se mikä luvataan, myös hoidetaan.

Edellytämme:
- Aikaisempaa ja menestyksellistä kokemusta konepajan työnjohtotehtävistä
- Tehtävään soveltuvaa tekninen koulutusta
- Tietotekniikkaosaamista
- Kokemusta konepajan työtehtävistä ja valmistusmenetelmien tuntemisesta

Tarjoamme:
- Vakituisen työsuhteen
- Modernit puitteet työlle 

Konepaja Timekan esittelyvideo:
https://www.youtube.com/watch?v=Gv9fv7GupKU&feature=youtu.be

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen sähköpostitse jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi tai puhelimitse 0102306523.

Ollaksesi mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa, käy ensisijaisesti täyttämässä hakemuksesi nettisivuillamme osoitteessa http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/ tai lähetä hakemus ja CV sähköisesti osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi viestisi "Työnjohtaja".

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pikaisesti.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 250 euroa!