(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja tienhoitoon, NCC Infrastructure
NCC

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Tule meille työnjohtajaksi tienhoitoon Lappeenrannan alueurakkaan. Pääset mukaan hyvähenkiseen ammattilaisporukkaamme johtamaan monipuolisia talvi- ja kesähoitotöitä tiestöllä. Työsi sisältää päivystysluonteista varallaoloa talvihoitokaudella 1.10.30.4. Toimipisteesi on Joutsenon työmaatoimistollamme

Toivomme sinulta soveltuvaa rakennus- tai infra-alan koulutusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä ja asiakaspalveluhenkinen ja toimit kumppanina alihankkijoidemme ja tilaajien kanssa.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä yhden vuoden kokemusta tienhoitotehtävistä. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Pyrimme aina ajattelemaan yhtä projektia pidemmälle. Silloin näemme asiat laajemmin, myös sosiaalisen kehityksen näkökulmasta. Olemme erittäin sitoutuneita kestävään kehitykseen, digitalisaatioon ja asiakasyhteistyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Joonatan Luhtaniemi, joonatan.luhtaniemi@ncc.fi, p. 0400 258 436. Hae paikkaa 30.9.2018 mennessä osoitteessa www.ncc.fi/tyopaikat.

NCC Infrastructure on pohjoismainen organisaatio, jonka suunnittelu- ja tuotantopalvelut kattavat laajat infrastruktuurihankkeet aina pohjatöistä ylläpitoon ja huoltoon vahvan paikallisen toiminnan kautta.