(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja / Terminal Supervisor
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Haemme vahvistusta ammattitaitoiseen työnjohtajatiimiimme yövuoroon Vantaalle.

Työnjohtajan tehtävässä vastaat yhdessä kollegoidesi kanssa Vantaan Viinikkalan maaliikennekeskuksen tuotannon ohjaamisesta ja valvonnasta sekä laatutavoitteiden toteutumisesta. Lisäksi huolehdit yhteistyön toimivuudesta eri sidosryhmien kanssa ja toimit terminaalityöntekijöiden lähiesimiehenä. Tarvittaessa osallistut myös terminaalityöhön, joten siinä käytettävä konekalusto on sinulle tuttua. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä sekä tehtävään soveltuvan koulutuksen. Omaat monipuoliset tietotekniset taidot ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Terminaalitoiminnot ja -prosessit ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja haluat kehittyä logistiikka-alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Aikaisempi kokemus logistiikan tietojärjestelmistä on eduksi.

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työsuhteen edut, mukavat työtoverit ja modernit työskentelytilat kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juuso Lintonen, Head of Terminal Helsinki, puh. +358 10 520 4677 perjantaina 18.1. klo 13.00 -15.00 ja perjantaina 25.1. 13.00 -15.00.

Hae tehtävään 27.1.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella.