(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haemme asiakkaallemme Poriin työnjohtajaa konepajalle.

Työnkuvaus:

Työpäivät koostuvat monipuolisista työnjohdollisista tehtävistä. Lisäksi toimit tuotantopäällikön rinnalla niin myynnin ja laskutuksen kuin muidenkin paperitöiden parissa. Myös aikaisemmasta käytännön työkokemuksesta konepajoilta on etua, sillä mm. 2D-kuvien sekä ohjelmien tunteminen ja muu tekninen osaaminen ovat hyödyksi monipuolisessa tehtäväkentässä. Työnkuvaa pystytään joustavasti räätälöimään hakijan osaamisen ja vahvuuksien mukaan. 

Työssä menestyminen edellyttää:
- teknisen alan koulutusta / työkokemusta
- kokemusta työnjohdollisista tehtävistä
- itsenäistä ja joustavaa asennetta
- hyvää ongelmanratkaisu- sekä paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden kehittyä sekä kehittää yrityksen toimintaa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2019. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 705 0722