(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teollisuuteen
ABB Oy, Motors and Generators

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators yksikkö hakee kauttamme työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen sähkökoneiden valmistukseen tyhjökyllästämön työnjohtotehtäviin.

Työnjohtajana vastaat 2-vuorotyössä omalta osaltasi tyhjökyllästämön päivittäisestä esimiestyöstä, valmistusprosessien seurannasta ja aikataulutuksesta. Vastuullasi on henkilöresurssien viikkotason koordinointi vaihtelevissa kuormitustilanteissa ja tuotannon läpimenoaikojen varmistaminen sovitussa aikataulussa. Tämän lisäksi kehität tuotannon toimintamalleja ja osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin. Toimit suorana esimiehenä noin 15 työntekijälle ja raportoit tehtävässäsi Tuotantopäällikölle. Työ edellyttää hakijalta 2-vuorovalmiutta ja halua sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa insinöörin tutkintoa tai vastaavaa sekä aikaisempaa työkokemusta teollisuuden työnjohtajan tehtävistä. Vahva ymmärrys tuotannon ja prosessiteollisuudesta ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta. Korostat työssäsi laatua sekä turvallisuutta. Sinulla on erinomaiset organisointi- ja viestintätaidot sekä kyky motivoida muita. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Tunnet Windows ympäristön, MS Office – ohjelmat ja SAPin.

Olet motivoitunut, luotettava ja pienen paineen alla parhaat puolesi näyttävä vastuullinen esimies. Sinulla on jämäkkä ote päivittäisiin esimiestehtäviin ja kykenet työskentelemään tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tarjoamme mielenkiintoisen roolin, kasvuhakuiset tavoitteet ja työympäristön, jossa pääset haastamaan itseäsi.

Tarjoamme sinulle:

• mahdollisuuden työllistyä kansainväliseen yritykseen kilpailukykyisellä palkalla • kokeneen työyhteisön tuen • tilaisuuden kehittää itseäsi esimiehenä.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.