(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teollisuuteen
Suomen Rahapaja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2018

Haemme arvostetulle asiakkaallemme Suomen Rahapaja Oy:lle tuotannon työnjohtajaa päivävuoroon Vantaalle. Työsuhde solmitaan aluksi Baronan kanssa määräaikaisena vuoden loppuun, jonka jälkeen hyvin suoriutuvalla on myös mahdollisuus jatkaa tehtävässä.

Työssä kannat omalta osaltasi vastuuta päivittäisestä esimiestyöstä, sekä vastaat tiimisi toiminnasta ja tuotantotavoitteiden saavuttamisesta. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja kykenet hyödyntämään näitä tiimisi motivoimisessa. Olet oma-aloitteinen ja olet tottunut toimimaan aika ajoin kiireessä paineen alla. Työ sopii hyvin esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinnon omaavalle ja jo hieman esimiestyöstä kokemusta omaavalle henkilölle. Eduksi on myös ymmärrys tuotantoympäristössä toimisesta, sekä raportoinnista. Tehtävään valitulta vaaditaan myös hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, huumausainetestausta ja nuhteetonta taustaa, jotka tarkastetaan ennen työsuhteen alkua.

Tarjoamme tehtävään valitulle mahdollisuuden kehittyä esimiehenä ja saada arvokasta kokemusta tuotannonohjaamisesta. Saat myös selkeät tavoitteet hyvässä työympäristössä, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilöstöedut. Saat tehtäväkuvaan opastavan perehdytyksen, jonka aikana yritys ja toimintatavat tulevat tutuiksi. Olit siis jo hieman kokemusta saanut esimies tai vastavalmistunut, ota rohkeasti yhteyttä ja jätä hakemus.

Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja täytämme paikan oikean henkilön löydyttyä, toimi siis nopeasti! Lisätietoja tehtävästä saat Kim Toivoselta, kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521.