(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja teollisuuteen Keravalle
Europress Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Kansainvälinen asiakasyrityksemme Europress Group Oy hakee kauttamme työnjohtajaa tuotantoon vakituiseen työsuhteeseen isojen jätepuristimen valmistukseen 2-vuorotyöhön.

Haemme Keravalle tuotantoon työnjohtajaa. Työnjohtajana vastaat jätepuristimien tuotantotavoitteiden saavuttamisesta omalla työnjohtoalueellasi vaihtelevissa kuormitustilanteissa.

Vastuullasi on varmistaa, että työ tehdään asetettujen turvallisuus- ja laatumääräysten mukaisesti. Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle. Työ edellyttää hakijalta 2-vuorovalmiutta ja halua sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme sinulta aktiivista työotetta, sillä tuotannon kehittäminen on osa toimenkuvaasi.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa insinöörin tutkintoa tai vastaavaa koulutusta, sekä aikaisempaa työkokemusta teollisuuden työnjohtajan tehtävistä.

Katsomme eduksi kokemuksen hitsauksesta tai kokoonpanotyöstä. Sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen taidot sekä kyky motivoida ja tukea alaisia. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja tyydyttävää englannin kielen taitoa. Tunnet Windows ympäristön sekä sen MS Office – ohjelmat.

Tarjoamme mielenkiintoisen roolin, kasvuhakuiset tavoitteet ja työympäristön, jossa pääset haastamaan itseäsi.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden työllistyä kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä
  • nykyaikaisen ja kehittyvän tuotantoympäristön
  • tilaisuuden kehittää itseäsi esimiehenä.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi tai puhelimella 043 824 4449.